Alman Koyu

Tekne Kiralama

Bodrum’a hem yurt içinden hem yurt dışından tatile gelen turistlerin birçoğu Bodrum’un en eşsiz güzelliklerini göremeden evine dönmek zorunda kalıyorlar. Bodrum yarımadasında birbirinden güzel, birbirinden eşsiz ve farklı farklı birçok koy bulunuyor. Keşke vaktiniz olabilse de bu koyların her birinde yüzme şansımız olsa. Alman Koyu, Bodrum’a gitmişken uğramadan dönmemeniz gereken koylardan birisidir. Yatların ve teknelerin vazgeçilmez durağı olan bu koy serin ve tertemiz suyu ile görenleri cezbediyor. Bodrum’a yolu düşen herkesin görmesi gereken bir koy Alman Koyu. 

Alman Koyuna Bodrum üzerinden aslında bir kaya bağlantısı da bulunuyor fakat gel gelelim ki Alman Koyuna yalnızca tekne ile gidebiliyorsunuz. Yüzme molalarının en ideali, tekne turlarının vazgeçilmez durağı Alman Koyu, bizlerin önerebileceği bir duraktır sizlere de. Alman Koyu, tertemiz ve sonsuzluğa uzanan deniziyle veya incecik kum plajı ile kalplerini çalacaktır. 

Güzelliği ile görenleri büyüleyen Alman Koyu Yalıçiftliğe oldukça yakındır. Bodrum’un her yerinden rahatlıkla bir tekne turuna katılarak ulaşabileceğiniz bu koya, Yalıçiftlikten katılacağınız bir tekne turu ile çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilir ve güneşli bir günün keyfini maviliklerin arasında doyasıya çıkarabilirsiniz.

Alman Koyu Denizi Nasıldır?

Alman Koyunda denize girdiğinizde mavinin binbir tonuna rastlayabileceğiniz denizin suyu biraz serin diyebiliriz. Alman Koyunun havuzu andıran masmavi denizinde gün boyu yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yüzerken size eşsiz manzarası eşlik ediyor ve bu yemyeşil doğada tam anlamıyla mental bir rahatlama yaşıyorsunuz. Bir tekne turuna katılırsanız, tekne turunun sizi Alman Koyuna getirmemesi imkansız çünkü teknelerin vazgeçilmez duraklarından birisidir bu koy. 

Bodrum Alman Koyu Plajı

Alman Koyu Plajı Nasıldır?

Hem denizi hem plajının güzelliği ile dillere destan olan koyumuz Alman Koyuna yalnızca denizden gidebilmeniz mümkün. Her ne kadar karadan da bir bağlantı olsa bile yol oldukça meşakkatli. Denizinin güzelliği kadar plajının da güzelliği dillere destan olan bu koyda plaj zemini tamamen ince kumlarla kaplı. Sahilde yürürken kendinizi yumuşacık kadifenin üzerinde yürüyor gibi hissedeceğinizden eminiz.

Alman Koyu Nerededir?

Her yıl hem yurt içinden hem yurt dışından milyonlarca turisti misafir eden bölgemiz Ege Bölgesinde yer alan Alman Koyu, Bodrum’da bulunmaktadır. Yalıçiftliğe oldukça yakındır. Alman Koyu ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunmakla beraber, huzurun ve koskoca bir senenin stresinden kurtulmanın biletini vermektedir.

Alman Koyuna Nasıl Gidilir?

Alman Koyuna her ne kadar karadan bir bağlantı olsa da bu koya araç ile gidemiyorsunuz. Öyle ki yol oldukça uzun ve araç girdiği bilinmemektedir. Fakat korkmanıza gerek yok , araçla gidemiyor olabilirsiniz fakat bu eşsiz  güzelliğe tekne veya yatlar ile ulaşabilirsiniz. Bodrum’un her yerinden kalkan tekneler ile bu koya gitmek oldukça rahattır. O sebeple Bodrum’un neresinde konaklıyorsanız konaklayın gerekli olan tek şey hoşunuza giden ve bütçenize en uygun olan tekne turunu seçerek, yola çıkmaktır. Öyle ki Bodrum’da yapılan tekne turlarının her biri Alman Koyuna mutlaka uğrarlar.

Alman Koyunda Yapılabilecek Aktiviteler Nelerdir?

Tüm doğasını günümüze kadar korumuş olan Alman Koyunda yapabileceğiniz en güzel aktivite elbette koyun huzurlu havasında dinlenmenin keyfini çıkarmaktır. Alman Koyunda yanınızda getirdiğiniz yiyecekleri veya teknenin işletmesinden vereceğiniz siparişler ile manzaraya karşı yemek yiyebilir, kahvenizi yudumlayabilirsiniz. 

Alman Koyunda yapabileceğiniz birçok aktivite bulunmaktadır hatta öyle ki bu plajda yapılabilecek aktiviteler saymakla bitmez. Plajın rahat kumlarına uzanıp kitabınızı okuyabilir, müziğinizi dinleyebilirsiniz. Eğer yürüyüş seven tatilcilerimizdenseniz, yürüyüşe çıkabilir ve koyun keyfine varabilirsiniz. Koyun keşfedilmemiş ağaçlarına doğru yürüyerek, keyifli bir yürüyüşe imza atabilirsiniz.

Bodrum Alman Koyu Plajı
Bodrum Alman Koyu Plajı

Ayrıca Alman Koyuna tekne kiralama ile gideceksiniz ve tekne turları oldukça canlı geçen turlardır. Teknede yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Köpük partilerinde eğlenebilir, tur ziyaretçileri arasında yapılan yarışmalara katılarak eğlencenin zirvesine çıkabilirsiniz. Alman Koyunda yapabileceğiniz birçok aktivite bulunmaktadır.

Alman Koyunda yapabileceğiniz bir diğer aktivite ise elbette fotoğraf çekmektir. Alman Koyu fotoğraf severler için mükemmel bir malzemedir. Başınızı çevirdiğiniz her yerde eşsiz bir fotoğraf çekebileceğiniz muhteşem manzaralar bulunmaktadır.

Alman Koyu ile Bodrum Merkez Arası Kaç Kilometredir?

Alman Koyu ile Bodrum Merkez Arası 60 kilometrelik bir mesafedir.

Alman Koyuna Karadan Gidilir mi?

Alman Koyu’nun bir kara bağlantısı olsa bile Alman Koyuna karadan gidilmemektedir. Alman Koyuna tekne ile gidilmektedir.

Tekne ve Yat Kiralama

İlginizi Çekebilir

Deniz Tutması Nedir? Ne İyi Gelir?

Gemi seyahatleri, tarih boyunca insanların farklı kıtalar arasında bağlantı...

Özel Günlerde Yat ve Tekne Kiralarken Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalıdır? 

Özel günlerde yat veya tekne kiralayarak unutulmaz anlar yaşamak,...

Gulet Nedir Özellikleri Nelerdir?

Ege ve Akdeniz'in turkuaz sularında gezinti yapmak, gizli koylara...

Amatör Denizci Belgesi Nedir?  Nasıl Alınır? 

Deniz pek çok bir tutkudur. İnsanlar denizlere duyduğu tutkuyu...

Denizcilikte Vira Ne Demek? Ne Anlama Gelmekte?

Denizcilik tüm dünyayı keşfetmeyi sağlayan, uçsuz bucaksız denizin keyfini...
Tekne ve Yat Kiralama